dijous, 26 de desembre del 2013

IV Cursa de Na'Dalt


Info de la Cursa:
Organitza: Diedre, Club Atlètic Torelló, C.E. Serragrenyada, Ajun. Sant Pere de Torelló
Web: http://cursadenadalt.com/
Data: 26 de Desembre 2013
Distància: 3.862 km 
Desnivell positiu: 610 m
Nº avituallaments: 1
Nº inscrits: 200

Cursa amb format cronoescalada. La sortida es fa desde la plaça Dr Monmany de Sant Pere de Torelló i acaba al santuari de Bellmunt.

Logística:

Per tercer any consecutiu matinar el dia de Sant Esteve no suposa cap problema. La nit del 25 tranquileta veient "Amanece que no es poco".  Aquest any la plana de Vic està neta de boira així que el dia es presenta collonut. Arribo sobre les 8:30, quan encara no hi ha cua als lavabos.

La carpa de sortida bastant i la samarreta molt xules.





La cursa:

El primer kilòmetre de la cursa és fa per un carrer de dins del poble amb un 10% de pendent de mitja. És el que es pot fer més ràpid però cremar-se al principi implica morir i convertir-se en zombi a la resta de la pujada.

El segon kilòmetre és una mica trenca cames. El pendent mitjà puja a un 15% però està intercalat amb un parell de replans que permeten agafar aire.





Al tercer kilòmetre la pujada es torna molt tècnica. Una part amb corda (veure video), un troç per pedrotes bastant malparides (veure video). El pendent d'aquest kilòmetre és del 23%.




Els últims 700 metres són el camí cap a la glòria. El pendent encara s'incrementa fins a un 26%, però al ser la recta final i amb els anims de la gent la pujada s'acaba donant el màxim.



La meva idea era poder baixar una mica el temps de l'any passat. Al final arribo en 40:02, millorant els 40:27 de l'any passat i els 43:22 del 2011. Així que molt content per millorar i haver disfrutat del recorregut.

A l'arrivada avituallament de luxe per tothom! Agafo la càmara de fotos per poder fer un bon àlbum de la gent arribant. 

Els guanyadors en categoria junior (Marc Traserra Pujol), senior (Josep Viñas Soler) i el mega crack que va fer el video amb la GoPro i tercer de la general (Gabriel Crosas Salvans).

Per acabar, les espectaculars vistes des de Bellmunt.






Resum:

Temps: 40' 02''
Distància: 3.92 km
Desnivell+: 637 m
Posició total: 109 de 193

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada