dilluns, 23 de juny del 2014

II Territori d'Isards



Info de la Cursa:
Organitza: Ski Club Camprodon
Web: http://territoridisardsrun.com/
Data: 23 de Juny 2014
Distància: 33 km 
Desnivell positiu: 2100 m
Cims: Costabona 2465 m, Pic de les Agudes 1977 m, Puig Moscós 1739 m
Nº avituallaments: 6
Nº inscrits: 66

Logística:

Sortim de Barcelona el Jorcho i jo, el diumenge a la tarda per poder sobar a Camprodon. La sortida de la cursa és a les 8 així que anirà bé per no haver de sortir a hores infernals. A camprodon están de festes i fan un correbars però en bici, el "Bici Crucis" que li diuen.



Arrivem a les 7 de la tarda i la gent ja va bastant feta caldo. Soprenentment algun valent a fet una etapa BCN-Camprodon amb una bici del "bicing". L'han tunnejar una miqueta perquè no canti tant. Parem a un bar a fer una mica de previa per poder encarar la cursa amb forces.


Al dia següentens llevem a les 6 per poder esmorçar a algun bar. Lamentablement tot està txapat així que ens menjem una barreta i a cascarla. Recollim la bosa del corredor amb el dorsal, un fuet i una mostra de galetes, que obrim i ens jalem. El dia està una mica tapat i esperem que al Costabona ens respeti la climatologia.



La cursa:

A la sortida, els pocs corredors que ens haviem apuntat a aquesta cursa. El preu era bastant bo però al ser la berbena de Sant Joan potser la gent s'ho va pensar.



Amb l'ajut dels pals comencem la pujadeta que surt de Camprodon, els primers kilómetres fins arribar al Puig Moscós estan bastant segmentats, hi ha troços on es pot córrer bé i d'altres on s'ha de caminar.

Un cop comencem a pujar el Costabona la cosa es posa una mica més dreta, ens creuem amb els primers corredors que ja estan baixant.



Les vistes de del cim del Costabona són bastant espectaculars, però no ens quedem gaire temps perquè volem arribar abans de que demontin el txiringuito de l'arribada. A la baixada trobem una clapa de neu que passem com podem.


A la baixada el Jorcho va tirant i jo agafo un ritme més suau que vaig bastant justet de forces.
Just havent baixat el Costabona, ve un troç bastant planet on es pot tornat a córrer fins que comença a pujar un altre cop per pujar al pic de les Agudes. Aquest troç és bastant incómode per la boira i perquè no para de pujar i baixar fins a arribar al pic.

A partir d'aquí, tot baixada fins al poble de Llanars. El descents es fa molt llarg però és anar fent. Al poble anem reseguint el riu fins a arribar a Camprodon i creuar la meta.

Al final content per haver pogut acabar sense gaires problemes al genoll. Ja feia casi 4 mesos que no feia cap cursa i era un bon test.


Resum:

Temps:  5:12:48
Distància: 33 km
Desnivell+: 2100 m
Posició total: 50 de 66

PD: Al sorteig de premis ens toquen un parell de forfets per Vallter2000, olé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada